Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

App-guide

Der findes et væld af apps til din smartphone, der kan jeg være en god hjælp, når du fx lider af astma, allergi eller eksem.

Vi har valgt et lille udsnit, der måske kunne være interessante for dig. Nogle dur kun til iPhone, andre dur til både iPhone- og Androidtelefoner.

 

Håndeksem

Gratis
HÅNDEKSEM: Revolutionerende ny app! Ved hjælp af fotosammenligning giver app’en dig mulighed for at følge udviklingen i dit håndeksem. Gennem tekst og video kan du lære om årsager til håndeksem, forebyggelse med daglig hudpleje og handskebrug samt behandling af eksemudbrud.


PlanteGuide

Gratis
PLANTEGUIDE: Bliv klogere på naturen med app'en PlanteGuide! Brug app'en som et opslagsværk, når du står i naturen og gerne vil vide mere om de planter, blomster og træer, der omgiver dig.

Madallergi

Gratis
MADALLERGI: Har du fødevareallergi, så gør denne app livet lidt nemmere for dig. Den indeholder en opskriftsdatabase, som gør det muligt at sortere opskrifter fra, der indeholder ingredienser, du ikke kan tåle.

Pollental

Gratis (mulighed for tilkøb i app)
DAGENS POLLENTAL: Med Dit Mobile Pollental har du altid Dagens Pollental og Dagens Pollenvarsling lige ved hånden. Få varsling og pollental direkte på startskærmen via push meddelelser. Med GPS sørger app'en for at give dig pollentallet nærmest dig.


KEMILEX

Gratis
KEMILEX: Med KEMILEX har du muligheden for at tjekke alle plejeprodukter for farlig kemi. App'en er et opslagsværk over indholdsstoffer, der gør dig klogere på allergirisikoen ved dine produkter og hjælper dig, når du skal købe nye.


Akut hjælp

Gratis
Med den nationale akuthjælp-app kan du lynhurtigt få et overblik over samtlige skadestuer, akutmodtagelser, skadeklinikker mm i Danmark. Du kan ringe direkte op til lægevagten og finde åbningstider på dit nærmeste apotek.
Nældefeber

Gratis
App’en er udviklet af Novartis og kan blandt andet bruges til at registrere antallet af daglige nælder og på en skala placere, hvor meget de klør. Det er også muligt at måle nældefeberens indvirkning på ens daglige livskvalitet, som man fx kan vise til sin læge efterfølgende.


Medicintjek

Gratis
Med Medicintjek i mobiltelefonen har du én samlet indgang til information fra hjemmesiderne medicinpriser.dk, medicinkombination.dk, indlaegsseddel.dk og laegemiddelstyrelsen.dk, som alle drives af Lægemiddelstyrelsen.


iApotek

Gratis
VEJVISER: en App, der udnytter mobiltelefonens gPS til at finde det nærmeste Apotek, Døgnapotek eller Skadestue.

Førstehjælp

Gratis
LIVREDDER: Det kan redde liv at handle rigtigt og hurtigt i en nødsituation. Derfor er det en god ide at vide, hvordan du kan hjælpe, hvis uheldet skulle være ude. Denne App er en guide i førstehjælp med særlig fokus på børn og ulykker.


Dairy Allergy

Gratis (mulighed for tilkøb i app)
OVER SÆTTER: Bekymret for at rejse med din allergi? Denne App kan oversætte præcis det, du er allergisk overfor til 60 forskellige sprog. Ha' mobilen ved hånden, når du tager til udlandet. På den måde sikrer du dig, at retterne på restauranten eller caféen iKKe indeholder mælk, ost, æg eller andre produkter, som du ikke kan tåle.

Food Allergy Facts

8 kr.
FAKTA: App'en oplister ni hovedtyper af mad, fx frugt, fisk og grøntsager og giver information om mere end 50 konkrete fødevarer, og hvilke allergiske reaktioner/ symptomer, fødevarerne kan udløse.

iEatOut Gluten &Allergen Free

39 kr.
MADSIKKERHED: indtast de madvarer du ikke kan tåle og vær tryg, når du går ud og spiser. Vælg mellem 7 forskellige etniske køkkener og vær tryg ved, at maden ikke indeholder de ting, du er allergisk overfor. en App med fokus på at gøre livet nemmere for familier på specielle diæter.

Lægens rejseråd

Gratis
VACCINATION Viser dig hvilke vaccinationer, du skal bruge når du rejser i udlandet, hvordan du forebygger sygdom på rejsen samt giver dig gode råd til hvad du skal gøre hvis du alligevel matte blive syg under din rejse. indeholder også en tjekliste og huskeseddel til, hvad du skal huske at
sikre dig før din rejse samt hvad du skal have med på rejsen. indeholder også alarmnumre til lokal politi samt til danske ambassader eller konsulater i det meste af verden.


Jext adrenalin

Gratis
ADRENALIN guide til, hvordan du bruger Jext adrenalinpen. Du kan se videofilm, dele dine allergi-informationer med dine omgivelser og få en påmindelse når udløbsdatoen nærmer sig.


Web Content Display Web Content Display

Deklarerede
produkter
Undgå hudallergi og føl dig tryg - brug produkter med Den Blå Krans.