Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Shop på nettet

Det kan nogle gange være svært at finde de specialprodukter, der gør livet lidt lettere, bedre og sjovere for dig med astma eller allergi. Her kan du se et lille udvalg af, hvilke netbutikker og firmaer, der udbyder varer til dig.

Det er meningen, at listen løbende skal udvides. Støder du på et relevant link, så send det til sa@astma-allergi.dk

 

Ingen garanti

Astma-Allergi Danmark garanterer ikke for de produkter, der bliver solgt i netbutikkerne på listen. Giv os et praj, hvis du føler dig snydt eller dårligt behandlet, så vil vi overveje at slette linket fra hjemmesiden.

Pas på 'naturlige' produkter

Mange producenter reklamerer med, at deres produkt er særlig godt, fordi det kun indeholder 'naturlige' eller økologiske ingredienser, for eksempel creme med planteekstrakter og/eller kosttilskud. Det kan være gode varer, men naturlige ingredienser er ingen garanti mod allergi. For eksempel kan man udvikle allergi over for kamille.

Deklareret i samarbejde med …

Du kan også vælge varer med Astma-Allergi Danmarks logo på. Indholdet i disse produkter er undersøgt grundigt, og vi stiller høje krav til producenterne. For eksempel indeholder de ingen parfumestoffer eller farvestoffer og kun konserveringsmidler, hvor der er minimal risiko for allergi.

Vi deklarerer en række produkter til både børn og voksne. Læs mere om vores deklarationer og se liste over deklarerede produkter.