Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Asset Publisher Asset Publisher

Nyheder

03.01.2020
Vær opmærksom på migrænesymptomer, hvis du har astma
Ny forskning viser en betydelig sammenhæng mellem migræne og astma. Den nye viden kan bidrage til bedre behandling af begge sygdomme og indikerer, at det er en god idé at være særligt opmærksom på migrænesymptomer, hvis man har astma.
17.12.2019
”Medlemskabet gør en forskel for os”
Familien Marquardt lever med astma og allergi tæt inde på livet. Gennem familiens medlemskab af Astma-Allergi Danmark får de brugbar viden og mulighed for at sparre med andre familier i lignende situationer.
17.12.2019
Få refunderet udgifter til allergivaccination
Der har i en periode har været forkert praksis omkring egenbetaling af allergivaccine til injektion på offentlige sygehuse, oplyser flere regioner. Nogle patienter har ved en fejl selv betalt for allergivaccinen og har nu mulighed for at søge om refusion af afholdte udgifter.
11.12.2019
Kæledyr uden for hjemmet udfordrer allergikere
De fleste dyreallergikere holder sig på afstand af kæledyr. Men hvad med de dyr, som kan være svære at undgå? Såsom chefens labrador på kontoret, besøgshunden på plejehjemmet eller sidemandens mops i flyet. Astma-Allergi Danmark sætter fokus på problematikken.
10.12.2019
Kom og bliv klogere på børneeksem
Kom og vær med, når Astma-Allergi Danmark inviterer til en aften, hvor du får ny viden om børneeksem/atopisk eksem.
04.12.2019
Opbakning til nyt forslag om stop af brændeovne
Brændeovnsrøg er hovedkilden til sundhedsskadelig partikelforurening i luften, som blandt andet er til gene for personer med astma. Astma-Allergi Danmark bakker derfor op om Københavns overborgmester Frank Jensens nye forslag til at nedsætte antallet af brændeovne.
04.12.2019
Fritvoksende græsrabatter er dårligt nyt for allergikere
Når flere kommuner planlægger at lade græsset stå i vejkanter, har det betydning for mængden af græspollen i lokalområdet, og dermed også for pollenallergikernes symptomer. Samtidig bidrager det kun i mindre grad til biodiversiteten, selvom det ofte er formålet med at lade det gro.
29.11.2019
Juleblomster kan trigge din pollenallergi
Spred glæde i juletiden med en ny allergivenlig blomsterbuket skabt af Astma-Allergi Danmark i samarbejde med FLOWR.DK.
27.11.2019
Usikkerheden er der ikke længere
Når ens barn har børneeksem, kan det være svært at være forælder og leve med usikkerheden om at gøre det rigtige. Og hvad gør man så for at hjælpe sit barn?
26.11.2019
Stor donation til Astma-Allergi Danmark på Black Friday
Den danske tøjproducent DILLING har i år valgt at droppe rabatterne på Black Friday og i stedet donere 20 procent af sin omsætning på dagen til Astma-Allergi Danmark.
22.11.2019
Hvorfor både allergimærket Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic?
Astma-Allergi Danmark har i mange år samarbejdet med de svenske og norske astma- og allergiforeninger, og i 2018 gik foreningerne sammen om et fælles allergimærke, Asthma Allergy Nordic. Produkter med Asthma Allergy Nordic er vurderet efter de samme principper, som bruges i allergimærket Den Blå Krans, og i mærkets logo ses Astma-Allergi Danmarks velkendte blå krans som bærende element.
14.11.2019
Medlemstilbud til dine fødder
Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du 10 procent rabat på sko fra Ciampi.
12.11.2019
Allergivenlige blomsterbuketter året rundt
Astma-Allergi Danmark har indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i december 2019 og hele 2020.
08.11.2019
Ny tabletvaccine mod allergi over for træpollen som birk, el og hassel
Har du allergi over for træpollen som birk, el, hassel, bøg, avnbøg og eg, så kan du nu få allergivaccination i tabletform.
06.11.2019
Ny kampagne: Giv de parfumefrie vaner videre
I en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark sammen med Miljøstyrelsen fokus på forebyggelse af parfumeallergi blandt teenagere.
05.11.2019
Gå efter god kemi, når du handler på nettet
Med kampagnen ”Gå efter god kemi”, som Astma-Allergi Danmark er en del af, opfordrer Miljøstyrelsen dig som forbruger til at tænke over indholdet i de produkter, du køber på nettet.
04.11.2019
”Nu kan jeg virkelig meget i min hverdag”
69-årige Otto Christiansen er medlem af Astma-Allergi Danmark og har gennem foreningens astmaskole og rådgivning fået hjælp til et bedre liv med astma.
31.10.2019
Nyt medlemstilbud: Book en rådgivning
Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du nu få glæde af et nyt rådgivningstilbud. Book en rådgivning og bliv ringet op, når du har tid.
31.10.2019
Kom i julestemning med Cirkus Baldoni
Der er rabat for Astma-Allergi Danmarks medlemmer til det allergivenlige cirkus, Cirkus Baldonis, juleturné. Cirkus Baldoni tilbyder en rabat til deres juleforestilling på 25 kroner pr. person, og donerer samtidig 25 kroner pr. billet til foreningens arbejde.
29.10.2019
Sådan kommer du godt igennem vinteren med astma
Fem gode råd fra Astma-Allergi Danmark til den kolde tid, hvis du har astma. Er du både ældre og har astma, er det ekstra vigtigt, at du passer på dig selv.

Web Content Display Web Content Display

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Web Content Display Web Content Display